Моя ПРОПОЗИЦІЯ ПОЗБУТИСЬ ДЕКІЛЬКОХ РОЗДІЛІВ!!!!!!
|
|
jasm | Дата: Вторник, 27.03.2007, 19:32 | Сообщение # 1 |
АДМІН
Статус: Offline
| ПРопоную викинути з сайту розділ Куплю/продам так як сайт більше як розважальний, а не РИнковий . Учасники як думаєте??? Тим більше на цей розділ потрібно мати багато учасників, а з теперішньою кількістю користувачів про цей розділ потрібно забути і збагачувати інформацією інші розділи. Це не прохання, це невеличка пропозиція, яка може вдосконалити цей ФОРУМ.
Сообщение отредактировал jasm - Вторник, 27.03.2007, 19:33 |
|
| |
SCRE@M | Дата: Вторник, 27.03.2007, 21:15 | Сообщение # 2 |
Розробник сайту
| Розділ Куплю/Продам існує для того щоб ви могли позбуватись не потрібних більше вам речей, які можливо потрібні іншим!(Наприклад МР3-шкі які вам надоїли, але в інших їх немає і вони хочуть їх десь по низькій ціні "вцепити") Взагалі цей розділ іноді буває дуже корисним!
|
|
| |
jasm | Дата: Вторник, 27.03.2007, 22:14 | Сообщение # 3 |
АДМІН
| Да ця двіж потрібна взагальному, але я кажу що вана непотрібна саме на цьму сайті, зверху я аргоментував чого. А чого ти думаєш ,що це потрібно саме на твоєму сайті? В Луцьку ще є як мінімум два сайти де побільше читачів і більше тем і ця тема користується популярністю . Я говорю щоб ти забрав ці теми на деякий період, а не на весь час. Щоб налагодити роботу сайта! Повторюю я не критикую, а хочу помогти сайту.
|
|
| |
SCRE@M | Дата: Вторник, 27.03.2007, 23:41 | Сообщение # 4 |
Розробник сайту
| Quote (jasm) | А чого ти думаєш ,що це потрібно саме на твоєму сайті? В Луцьку ще є як мінімум два сайти де побільше читачів і більше тем і ця тема користується популярністю . | цей розділ створено для користувачів цього сайту! чому, коли вони хочуть шось продати чи купити, вони повинні лізти на інший сайт і піднімати його рейтинг??? Quote (jasm) | Я говорю щоб ти забрав ці теми на деякий період, а не на весь час. Щоб налагодити роботу сайта! | А чим ці теми мішають, роботі сайту??
|
|
| |
jasm | Дата: Четверг, 29.03.2007, 17:06 | Сообщение # 5 |
АДМІН
| Ці теми не мішають сайту. Вони будуть простоювати. Потрібно кожен день викладувати на сайт, на форум якісь новини, цікаві теми, щоб люди тянулись сюди, а не заходили сюди раз в рік і то на великі свята а щоб знали і заходили кожен день.Тільки тоді там щоь можна буде збути чи купити якусь нормальну вещь. Повеликому рахунку тему можна залишити вона не мішає питання в другому коли настануть часи коли там можна щось збути?. (Адмін я з тобою згідний,топік можна вважати закритим , чи ні?)
|
|
| |
SCRE@M | Дата: Суббота, 31.03.2007, 15:04 | Сообщение # 6 |
Розробник сайту
| Хай буде відкритим!!! Може хтось ше шось хоче сказати по даному питанню!
|
|
| |
Xeon | Дата: Воскресенье, 01.04.2007, 14:40 | Сообщение # 7 |
Житель міста
| Согласен с админом, этот топ нужен, и никто его не будет убирать, даже не время, если убрать как ты говоришь на время, то потом те кому он интересный не будут знать что он здесь есть. Топик остается!
|
|
| |
Skull | Дата: Вторник, 03.04.2007, 20:10 | Сообщение # 8 |
Таксист(всезнаючий)
| А мене ващє не гріє, хай собі буде.
Я объявляю войну Всем тем, кто против меня, Всех их я вижу в гробу.
|
|
| |
звездо4ка | Дата: Вторник, 10.04.2007, 10:49 | Сообщение # 9 |
Новий житель міста
| а чим ті заважають то?можливо хтось захоче поговорити на ту,чи іншу тему,а її не буде....
Вай,сама файна дівка на селі...
|
|
| |
Skull | Дата: Вторник, 10.04.2007, 13:19 | Сообщение # 10 |
Таксист(всезнаючий)
| звездо4ка багато тем-багато флуду, що не дуже добре впливає на форум!
Я объявляю войну Всем тем, кто против меня, Всех их я вижу в гробу.
|
|
| |