Що робити?
|
|
jasm | Дата: Воскресенье, 03.02.2008, 14:02 | Сообщение # 1 |
АДМІН
Статус: Offline
| Я замітив таку тенденцію, що всі сидять більше і обговорють музику і все що з нею зв'язано. Які потрібно ще постворювати розділи, щоб спілкуватись не тільки на музичні теми. А то з такими темпами, ми станим Луцьким Розважальни Музичним Порталом, а такого не повинно бути(((
|
|
| |
D-Flame | Дата: Воскресенье, 03.02.2008, 22:16 | Сообщение # 2 |
Житель міста
| для начала надо чтобы сюда побольше людей заходило..........
|
|
| |
jasm | Дата: Воскресенье, 03.02.2008, 22:23 | Сообщение # 3 |
АДМІН
| D-Flame, Домовились. Піду ловити золоту рибку і перше бажання буде: щоб сюди заходило побільше людей!!!
|
|
| |
malyavka | Дата: Понедельник, 04.02.2008, 01:01 | Сообщение # 4 |
Генерал-лейтенант
| jasm, а можна їх насилу, за шкібарку і сюди нащо тобі та рибка....ну хіба що дойти до такого стану,(накуритись в га**о)щоб десь рибку побачити...в сапалаївці...золоту
|
|
| |
D-Flame | Дата: Понедельник, 04.02.2008, 21:25 | Сообщение # 5 |
Житель міста
| jasm, мне непонятна твоя злоба.... ты думаеш жители Луцка имеющие инет спят и видят как зайти на этот сайт?? надо пиарится как-то)) а то что в основном люди общаются на одни и теже темы вызвано отсутствием новых кадров... Добавлено (04.02.2008, 21:25) --------------------------------------------- также советую создать тему насчет литературы (эсли конечно модеры знают что ето)
|
|
| |
jasm | Дата: Понедельник, 04.02.2008, 23:05 | Сообщение # 6 |
АДМІН
| Quote (D-Flame) литературы (эсли конечно модеры знают что ето) Гггг. Окс. Шось придумаємо. На рахунок модерів я незнаю. Але література не помішає. Quote (D-Flame) мне непонятна твоя злоба.... т Злоби не має, просто всірозумні так пишуть. Вот хочу шоб були користувачі і все, але воно так не буде. Треба докласти зусиль. І щось цікаве і оригінальне придумати, а покищо є тільки одна ідея і на неї потрібно гроші(((ГРОШІ АКТИВНО ТРАТЯТЬСЯ АДМІНІСТРАЦІЄЮ САЙТА В МЕТРО і ніяк неможем виділати деяку суму грошиків туди))) Так що D-Flame, потрібно цікаві ідеї. А поки що мене цікавить одна: Що ти маєшна увазі література??? Обговорювати твори??? Чишукати таланти??? Проясни і відкрий мені очі.
|
|
| |
D-Flame | Дата: Вторник, 05.02.2008, 09:31 | Сообщение # 7 |
Житель міста
| jasm, ну скорее обсуждение того какая любимая книга, какая книга изменила ваш взгляд на мир.....в таком ключе приблезительно.....хотя и поиск новых талантов не помешал бы)))
|
|
| |
jasm | Дата: Вторник, 05.02.2008, 13:53 | Сообщение # 8 |
АДМІН
| Розділ створено!!! Подивимося що знього вийде)
|
|
| |
D-Flame | Дата: Вторник, 05.02.2008, 14:28 | Сообщение # 9 |
Житель міста
| jasm, будем надеятся на лутшее))))
|
|
| |
jasm | Дата: Вторник, 05.02.2008, 14:34 | Сообщение # 10 |
АДМІН
| Гггг. ТРеба не надыятись а писати)))
|
|
| |
Malaia | Дата: Воскресенье, 24.02.2008, 14:28 | Сообщение # 11 |
Таксист(всезнаючий)
| Админчик,есть вопрос. Добавлено (24.02.2008, 14:28) --------------------------------------------- Раньше я и множество учасников были "патриотами" ,а шас "жителі міста",что случилось?
Take my heart and take my soul.I'm so lone at this time,that I ready to dead!!!
|
|
| |
SCRE@M | Дата: Воскресенье, 24.02.2008, 15:31 | Сообщение # 12 |
Розробник сайту
| я поміняв троха РАНГ! тепер вам нуна більше меседжів накліпати щоб бути патріотом!
|
|
| |
Malaia | Дата: Воскресенье, 24.02.2008, 15:34 | Сообщение # 13 |
Таксист(всезнаючий)
| от негодяй
Take my heart and take my soul.I'm so lone at this time,that I ready to dead!!!
|
|
| |
wick | Дата: Суббота, 01.03.2008, 02:50 | Сообщение # 14 |
Заслужений житель
| чесно...от якби я був зацікавлений щоб народа більш було, був би я модером (а я був модером і адміном на інших сайтах давним давно ) я би придумав щось цікаве..ідей завжди в менне не бракувало...зара навіть знаю .але мене все і так влаштовує. нащо мені щось ще. тим більше коли адміни і модери добавляють респект тільки коли їхню думку підтримують, а коли не подобається то мінус. скоро я зроблю свій ТЕМАТИЧНИЙ САЙТ І ЧИСТО ПРО ДРАМ . серйозний сайтець буде з .org.ua a6o lutsk.ua.....дфлі побачим. а доречі що люжей більш в неті не об"єднує як музика?!!! нічого такої сили не має... НЛ активніше.заставляйте людей більше висказуватись, а то покі на форум не зайдеш (особисто я коли зайшов вперше- глянув на оновлення в НЛ, як і нші норм піпл ) то не буш шось писати. мене сам сайт зацікавив- ідея гарна!
|
|
| |
OLEHcool | Дата: Четверг, 06.03.2008, 02:35 | Сообщение # 15 |
Патріот
| Quote (wick) а доречі що люжей більш в неті не об"єднує як музика?!!! Це точно!......знаєш але твій сайт про драм наверно не прокатить....дивися тут просто про все сайт а людів нехватає а чисто про драм то вобще пзц буде)
РИФМОМАНІЯ НЕВИЛІКОВНА!
|
|
| |