Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Які новини ви хлтіли б бачити на нашому порталі?
1. Світ музики та кіно
2. Про події в місті
3. мені пох.. які, я читати не вмію
4. Будь-які
5. Політичні
Всього відповідей: 34
Главная » 2007 » Июль » 29 » Вчимося відпочивати модно!
Вчимося відпочивати модно!
11:40
Забудьте про легкі бабусині сарафани та м’які, стерті в пил по старовинним бруківкам приморських міст кросівки - відпочивати у речах, основною і єдиною перевагою яких є просто комфорт, вже не комільфо. На подіум піднімається Її Величність Курортна мода.

21-го червня 2007 року вперше в історії Центральної Європи розпочалася Holiday Fashion Week - проект, започаткований творцями Ukrainian Fashion Week.

Що ж нам пропонують дизайнери пакувати у валізи? Збираючись на відпочинок влітку?

Літо – сезон легесеньких суконь, прозорих та тонких. Тому почнемо пакуватися з головного – з білизни.

“Мадам Ві” запропонувала дуже відверту білизну - це, в принципі, навіть не білизна як така, але вже одяг, тільки для вкрай закритих вечірок.

Яскраву білизну презентував Будинок модної білизни “AJOUR”. Веселі шовкові халатики та бавовняна білизна не лишать осторонь прихильників веселих речей. Тут можна придбати все в наборі – білизну та халатик в колір білизни. А для пар, що ніколи не розлучаються – можна підібрати парну білизну.

Пляж, сонце, засмаглі красунчики і .... купальники. Відвертість пляжних костюмів майже не лишає шансів здивувати. Але це тільки в тому випадку, якщо ви не в купальнику від Песець. І якщо після винаходу міні–бікіні вже в принципі не залишилося місць, які можна було б ще більш оголити, то у купальнику від Песца не треба відверто показувати, можна красномовно натякнути. Своїм купальником.

А забажається справжнього міні-бікіні – завітайте до Марини Ілюхіної - вона добре знається на звабливих купальниках. Тетяна Островерхова та Віктор Завадський пропонують чоловікам відпочивати у в’язаних плавках в сіточку, а Kasta - купальники у комплекті з прозорими парео для пані.

Анна Бублик чи не єдиний дизайнер, що представила повний спектр одягу для пляжного відпочинку – купальники, шорти, легкі блузки, пляжні сумки, рушнички, пляжні капці в тон купальнику, прозорі сарафани. Все дуже легке, світле і позитивне.

Христина Гусіна взяла за основу біле та два інших основних кольори – червоний та чорний. Ретельно підібравши до купальника пляжний костюм, босоніжки на танкетці, хвилясті шляпки, окуляри. Прості елементи червоного та чорного на білому тлі: матроські поперечні смуги, яскраво-червоні пояси, ґудзики та шльопанці з лакованим верхом.

Коли вже ми розібралися з головним, нумо розважатися!

Людмила Кисленко створила колекцію для круїзного відпочинку – матроси, матроски, блакитні хвилі, біла піна і трошки сонячних зайчиків. Бірюзовий, білий, золотий – царські кольори, невід’ємні від моря. В такому костюмі так приємно починати спортивну регату на швидкісній яхті чи веселий круїз навколо світу.

Відпочинок на тихих та теплих островах Індійського океану – білі пляжі, пляжні зонтики з пальмового листя, неспішність та безтурботність. Колекція Наталії Дригант майже не використовує традиційних літніх яскравих кольорів - білий фон та тонка коричнева стрічка по ньому створюють відчуття неспішного пляжного відпочинку: сонце плавно занурюється на горизонті у тихе, ласкаве море. Для вечірніх прогулянок дизайнера лише додала трошки сірого кольору. А чоловікам для прогулянок ввечері не завадить вдягнути дизайнерську в’язану кофту від дуету OZ.

Прогулянка по старовинному місту у спекотний день – не абияке випробування для ніжної леді. Тож щоб поєднати комфорт та моду – вам треба крокувати до Тетяни Земскової та Олени Ворожбіт. Зручні літні костюми з натуральних тканин, доречні і на яхті і в музеї, і в на дикій природі.

Якщо ж метою вашої подорожі буде сонячний Ріо, не забудьте завітати до Оксани Караванської . Ії пристрасна колекція “Танго”, створена до 10-річчя дому “Оксана Караванська” стане справжнім путівником по нічному місту – танго, пристрасть, веселі вечірки до ранку – і все це у вишуканих сукнях, що звабливо огортають веселих танцівниць.

Вікторія Гресь пропонує вечірні сукні для елегантних вечірок: яскраві кольори, чисті лінії крою, високі зачіски. Але і тут не обійшлося без літнього флірту – прозора сукня та наряд з коротеньких шортів неодмінно стануть в пригоді на романтичному відпочинку.

Сукні з шовкових хусток, короткі спідниці, напівпрозорі тканини - все це колекція одеського дизайнера Марини Ілюхіної. Морська тематика жительки великого порту вилилась у фінальну фантазію – сукню з елементами великих головоногих, або інопланетних дів.

Етнічні мотиви орнаментальних суконь Тетяни Єкімової не залишать вашу появу без уваги, де б Ви не відпочивали – на Лазурному березі чи у рідних пенатах.

Ну і не забудьте про ваші очі – “Грація-Оптика” представила “модний погляд” на цей сезон. Обирайте окуляри, що більш до вподоби – круглі, овальні, метелики; у металевій чи рогові оправи.

Ну що ж, ось наша валізка вже й повна. Приємного і красивого вам відпочинку!


Просмотров: 1632 | Добавил: SCRE@M | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта
 
Стрітрейсинг в Луцьку
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Используются технологии uCoz