ПРосто таке собі опитування
|
|
djdip | Дата: Вторник, 03.04.2007, 20:46 | Сообщение # 1 |
Заслужений житель
Статус: Offline
| Якіх реперів Ви обично слухаєте Добавлено (03.04.2007, 20:46) --------------------------------------------- я обично 2pac, BigTymers, Busta, Piblic Enemy, Lupe Fiasco, Chingy, Snoop, WarrenG предпочітаю Вест сайд
|
|
| |
Кельт | Дата: Четверг, 10.05.2007, 17:40 | Сообщение # 16 |
Заслужений житель
| плотно слушал рэп когдато. Больше всего перся от Сайпресса. но еще в школе понял что рэп - это скам как музыка а как культура тем более. прошу не обижаться, это лишь моё мнение. Детская она, имхо.
"Они не помнят нас хорошими... пусть не забудут же плохими" ...
|
|
| |
Skull | Дата: Четверг, 10.05.2007, 21:07 | Сообщение # 17 |
Таксист(всезнаючий)
| Кельт хм не знаю, ця культура краща ніж якісь емери чи гопнікі...
Я объявляю войну Всем тем, кто против меня, Всех их я вижу в гробу.
|
|
| |
NEZVU4AJNA | Дата: Четверг, 10.05.2007, 21:18 | Сообщение # 18 |
Перехожий
| OLEHcool рада що найшлись люди,які мене підтримують! мені це дуже подобається...я то Вовину програму не дивлюсь,ніяк не можу попасти на неї...а от його пісні слухаю,про життя,такі....
|
|
| |
djdip | Дата: Четверг, 10.05.2007, 22:19 | Сообщение # 19 |
Заслужений житель
| Я раньше казав Вова - нормальний мужик...а 50, прослвився із-за всого нестримного характера, і він всєгда когосб нагружав...але поясніть як мона нагружати людину, яка його вивела в люди (др.Дре).. тут одне порадувало, ДжейЗі заступився за Дре, тут ДжейЗІ ресект +1
|
|
| |
Кельт | Дата: Четверг, 10.05.2007, 22:50 | Сообщение # 20 |
Заслужений житель
| Quote (Skull) | Кельт хм не знаю, ця культура краща ніж якісь емери чи гопнікі... | знаешь, на такие вещи ктота мне когдато сказал "я уж лучше импотентом буду чем пидарасом" ...вот и выбирай что тебя больше прет?))))) дело не в этих сравнениях, каждый исходит от мышления и опоры в своей плоскости.. субьектив каторый со времен или потеряеться или потускнеет за серыми буднями и жизненными траблами... музыка и жизнь это понятия разные. Музыка рулит жизнью лишь у музыкантов. гоп живет не в адидасе, гоп сидит в мозгах. Также и в любой другой культуре. Ну вообще это длинная тема. Ну а в целом не прет меня уже даже рэп-музыка)
"Они не помнят нас хорошими... пусть не забудут же плохими" ...
Сообщение отредактировал Кельт - Четверг, 10.05.2007, 22:51 |
|
| |
NEZVU4AJNA | Дата: Воскресенье, 13.05.2007, 15:44 | Сообщение # 21 |
Перехожий
| блін,я була в шоці коли взнала що Вовчик вкрав музику до пісні "Вова зі Львова" у Снуп дога....і те що він носить на голові теж не він перший почав носити...короче він то мені подобається але щодо того що він взяв музику я трохи шокована...
|
|
| |
djdip | Дата: Понедельник, 14.05.2007, 16:04 | Сообщение # 22 |
Заслужений житель
| NEZVU4AJNA, те шо мелодія вкрав то буває, хоча трохі нервує. а те шо він носить уе просто хоповий одяг, а шось новенькє носити це вже нам українцям не дано
|
|
| |
NEZVU4AJNA | Дата: Вторник, 15.05.2007, 22:38 | Сообщение # 23 |
Перехожий
| djdip ,розумієш,я думала він оригинальний....а виходить все зовсім не так....
|
|
| |
jasm | Дата: Вторник, 15.05.2007, 23:13 | Сообщение # 24 |
АДМІН
| NEZVU4AJNA, Це БІЗНЕСС і не слід вірити ВоВиним ідеям і його пісням він заробляє гроші і все, йому безрізниці чи це правильно чи ні для нього це бізнесс. (МОЖЕ я не правильно висловив думку, то пишіть постараюсь висловити правильніше)
|
|
| |
Skull | Дата: Среда, 16.05.2007, 10:13 | Сообщение # 25 |
Таксист(всезнаючий)
| jasm так ти правий але хто взагалі лізе на сцену просто так, не для заробітку...
|
|
| |
djdip | Дата: Среда, 16.05.2007, 14:43 | Сообщение # 26 |
Заслужений житель
| раніш були такі люди як 2Рас, Паблік Енемі, Бесті Бойз це були дісно зірки, якім було начхати на заробіток, хоча пізніш гроші просто текли
|
|
| |
Skull | Дата: Четверг, 17.05.2007, 17:15 | Сообщение # 27 |
Таксист(всезнаючий)
| djdip їм було начхати на заробіток зі сцени, бо вони мутили бабло на зброї і на наркоті...
|
|
| |
waise | Дата: Пятница, 18.05.2007, 11:14 | Сообщение # 28 |
Перехожий
| одним словом Реп в Україні треба розвивати, а не обсирати, самий кращий альбом з українського репа ВУЗВ-Стороннім вхід заборонено (всі мелодії закошені) і 1-й ТНМК, кстате ПОТАП прикалує тоже, крім того є ще багато інших достойних, але їх не видно і не чути, а Сайпрес, Ву-Тенг, ПЕ, Дре, Снуп, Макавеллі - це класика, вони всім подобаються...
|
|
| |
NEZVU4AJNA | Дата: Пятница, 18.05.2007, 20:59 | Сообщение # 29 |
Перехожий
| waise ну от,людина яка теж думає що український реп не треба вважати гавном! рада що всеж є люди які так думають!
|
|
| |
OLEHcool | Дата: Воскресенье, 20.05.2007, 12:30 | Сообщение # 30 |
Патріот
| я тож думаю, що укр реп не лайно! Багато так званих зірок руского репу народилися і виросли в україні, а потім виїхали за кордон. Я думаю що укр. мовний реп ще треба довго розвивати, от тікі було б кому!
РИФМОМАНІЯ НЕВИЛІКОВНА!
|
|
| |