Пять видео, пять обзоров, пять самых ожидаемых смартфона 2007-го года. Включая iPhone.
5. Toshiba G900
Сотовый содержит 3-дюймовый WVGA (800 x 400 разрешение) сенсорный экран, камеру в 2 мегапикселя, биометрический сканер отпечатка пальца, 64мб встроенной памяти, HSDPA, 802.11b/g Wi-Fi, USB, и Bluetooth с A2DP поддержкой.
4. Samsung SGH-F700
Про него можно почитать в посте Новый смартфон Samsung F700, из технических характеристик хочется отметить камеру в 5 мегапикселей, поддержку microSD, HSDPA и EDGE.
3. Nokia N95
Дисплей в 2.6-дюйма QVGA, 5.0-мегапиксельная камера, 150MB встроенной памяти, microSD, GPS, 802.11g Wi-Fi, HSDPA, ATI 3D графический чип.
Оце телефон а все остальне Дічь!!!! Правда немає Мега Блокбастера Снейк ТУ НУ так телефон супер. Його ше не продають а він у мене вже є. Так шо ЖАба всіх вже задушила.
Сообщение отредактировал jasm - Понедельник, 30.07.2007, 15:12
нє.ну ці смартікі це щось з розділу нереального для нас.. по крайній мірі я мало знаю людей які можуть собі дозволити придбати телефон за 1000 доларів. от в мене теж смартфон Samsung D720. Класна трубка до речі. Єдине що мені не подобається це те що зарядка мало тримає. А так камера 1.3 мегапікселя в самсунгів достатньо для норм. фотографій. Прошивка стоїть там нокіївська, симбіан. мені подобаєтсья Never let me down again
Прошивка стоїть там нокіївська, симбіан. мені подобаєтсья
Це не прошивка нокієвська це операційна система для мобів. Так як Вінндовс чи Макінтош. Того і їх називають смартфонами. Не знаю як для кого я б зрадістю купив тел на 50 баксів дешевший із-за відсутності камери. А то їх майже невикористовують. Сужу по собі.