"ЗАЧЕМ Я ТУТ СИЖУ?"
|
|
|
|
jasm | Дата: Четверг, 12.04.2007, 20:39 | Сообщение # 1 |
АДМІН
Статус: Offline
| Мене дуже цікавить це питання, тому що з кожним днем нових користувачів в чаті більшає. Отже, людей які міняють реальне життя на віртуальне збільшуєтья, і мене зацікавило чим зацікавив чат Лучан?(ГОВОРЮ ТІЛЬКИ ЗА ЛУЦЬКИЙ РОЗДІЛ В ЧАТІ БІЗАРР) Як на мене я не люблю чати. Я не бачу вних нічого позитивного, це дурна трата часу, краще випити пива, чи познайомитись з якимиь дівчатами і вживу спілкуватиь! МОже ви мене переконаєте в протилежному? (але це нереально) Я думаю вам теж буде цікаво дізнатись чому всі там сидять!!!
Сообщение отредактировал jasm - Четверг, 12.04.2007, 20:48 |
|
| |
Skull | Дата: Понедельник, 16.04.2007, 17:25 | Сообщение # 16 |
Таксист(всезнаючий)
| Malaia Quote (Life_is_Good) Да ти насчёт етого прав!!! А сам в чате сидишь!!! Добавлено (12.04.2007, 23:32) --------------------------------------------- Quote (Skull) бо тут більше тьол закомплексованих, які не можуть реалізувати себе в житті(реалі). І ващє від чату тупієш!!! Ты не прав!!!!!кто те сказал,что здесь все закомплексированые???? ЧИТАЙ УВАЖНІШЕ Я СКАЗАВ БІЛЬШЕ, А НЕ ВСІ !!!
Я объявляю войну Всем тем, кто против меня, Всех их я вижу в гробу.
|
|
| |
Script | Дата: Понедельник, 16.04.2007, 22:39 | Сообщение # 17 |
| я знайшов свою половинку
|
|
| |
Кельт | Дата: Вторник, 17.04.2007, 15:47 | Сообщение # 18 |
Заслужений житель
| ну я в чате бываю, ... но сижу там лишь с целью пообщаться с знакомыми с каторыми в основном знаком в реале, ну и может от скуки избавиться, если скучно. С распрастранением icq чат для меня постепенно теряет смысл, посему в бизарре меня можно застукать все реже.
"Они не помнят нас хорошими... пусть не забудут же плохими" ...
|
|
| |
Wolfinshtein | Дата: Среда, 18.04.2007, 23:08 | Сообщение # 19 |
Перехожий
| Хочеться щось нового напрімер з якимись іншими людьми пообщатись якихось нових знайомих найти може навіть дівчину!
|
|
| |
jasm | Дата: Среда, 18.04.2007, 23:15 | Сообщение # 20 |
АДМІН
| Wolfinshtein, Можеш попробувати у нас на форумі в топіку ФЛУД------>Для тих хто хоче познайомитись поблище. НАПИШИ ТАМ ЗАЯВКУ ФОТО КІНЬ МОЖЕ ЯКАСЬ ДІВЧИНА ЗАЦІКАВИТЬСЯ ТОБОЮ!!!
|
|
| |
OLEHcool | Дата: Пятница, 20.04.2007, 00:04 | Сообщение # 21 |
Патріот
| ну незнаю нащот богів і хробаків, це побарабану. я сиджу виключно для того шоб знайти людей з такими інтересами як в мене, може шо нове взнати і всьо!
РИФМОМАНІЯ НЕВИЛІКОВНА!
|
|
| |
kpyл | Дата: Пятница, 20.04.2007, 22:01 | Сообщение # 22 |
Перехожий
| какие закомплексованые, да не спорю ! но не все как посмели тут заметить и причём далеко не все, и пачему ето от чата тупееш обьясните мне если не трудно! >(
Сообщение отредактировал Admin - Пятница, 27.04.2007, 22:22 |
|
| |
wick | Дата: Понедельник, 28.01.2008, 16:45 | Сообщение # 23 |
Заслужений житель
| в чаті ти спілкуєшся з тими з ким в реалі не спілкувався би ніколи. тим більше коли свого співрозмовника не бачиш. я знаю людей які якщо і заходять в чат то так погнати троха чи когось поматюкати. мені вистачає поматюкати когось і на форумах тому я повністю погоджуюсь з тими хто казав що чати це деградація. p.s. ще для мене в ту саму каготу- ці всякі сайти по знайомствам.
|
|
| |
malyavka | Дата: Понедельник, 28.01.2008, 17:10 | Сообщение # 24 |
Генерал-лейтенант
| Skull, вибач повна чуж!!!Я не вважаю себе закомплексованою,але другої половинки тут не шукаю.....я просто спілкуюся тут з друзями і знайомими,ще з знайомими з інших міст,не бачу в цьому нічого поганого,але з більшою половиною людей з інета...я спілкуюся вживу і по телефону!!!!!Щодо закомплексованих дівчат ти мене трохи зачепив....це не правда!!!!
|
|
| |
malyavka | Дата: Понедельник, 28.01.2008, 17:12 | Сообщение # 25 |
Генерал-лейтенант
| wick, то для тебе!А для мене як я наголосила,інет спосіб спілкування навіть з тими самим знайомим в реалі!!!!
|
|
| |
Rubia | Дата: Понедельник, 28.01.2008, 18:56 | Сообщение # 26 |
БлондинкО
| я тут нахожу друзей..и встречаю тог кого я уже знаю...у меня свой вариант
Mi la rubia unica simpatica... Es la verdad
|
|
| |
D-Flame | Дата: Пятница, 01.02.2008, 01:12 | Сообщение # 27 |
Житель міста
| Бизар это сборище малолетнего бычья на процентов 80 + чату 8 лет и за эти года туда даже смайлов не добавили (по мойму это просто неуважение к чатланам)....... бываю там частенько хатя почти ни с кем не общаюсь......смотрю каг общаеццо и живет родной город.....смотря по чату нам светит токо деградация И ваще последнее время токо форумы и блоги!)))
|
|
| |
malyavka | Дата: Пятница, 01.02.2008, 03:16 | Сообщение # 28 |
Генерал-лейтенант
| D-Flame, не согласна!!!
|
|
| |
D-Flame | Дата: Пятница, 01.02.2008, 17:15 | Сообщение # 29 |
Житель міста
| malyavka, с чем? разговоры типа "ты лох галимый", "фсе накуй" и т.д. там норма и повторяются с завидной регулярностью, так что как ни крути, но это правда((
|
|
| |
Rubia | Дата: Пятница, 01.02.2008, 21:48 | Сообщение # 30 |
БлондинкО
| D-Flame, та мне тоже кажется что там много маленьких деток....
Mi la rubia unica simpatica... Es la verdad
|
|
| |