На вулиці літо.Погода в основному була КЛАСНОЮ, всі їздили кудись відпочивати. А відпочинок без приколів не буває. Отже в цій темі говоримо про те, хто, де і як відпочивав, і які кумедні ситуації з ним траплялися!!!!!
Ой поїхав я на Світязь все класно відпочів , вобшем супер , їхати назад в машині ремень распредвала лопнув. Ага називається отдохнув я з старим визвали фару вона нас ташіла до Луцка шей в луцку на кільці біля КРАЯ в нас руль заблокувало це вобше був піпец вирвало все ггг разом з бампером!!! А фаріста вобше розвернуло на 180 градусів !!! Вобшем отдохнув нармальок не рахуючі аварій ! Всім Лучанам RE5PECT!!!
А ми на Світязь попали в ту пору як дощі йшли. То ми нічого не робили, окрім того шо бухали! За дві доби випили 18 бутилок горілки і 0,5 спірта на 4 ТЄЛА.(все те, що ми брали з собою на 4 дня) А потім я вже й не памьятаю скільки ми докупляли!!!Но біля доміка лежали одні бутилки! В останню ніч я познайомився з білорусами(тоже пьяними), і запропонував їм їхати на гряду, хоча сам з турбази дорогу не знав, так як останній раз на гряді був 10 років назад. Ну то фігня. Я ше й мав їхати на їхній машині за рульом(В них було 3 Хонди і Фіат, і 3 більш-менш тверезі водії, а один такий як я). Но суть в тому шо за рульом однієї з Хонд мав їхати я-гатовий! Але в останній момент мене забрали друзья і нікуда не пустили. Я уявляю що було б, якби я поїхав.......... ВОТ ТАК Я "ВІДПОЧИВ" НА СВІТЯЗІ!!! СТРАШНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!